Всекидневната сводка на британското разузнаване за войната в Украйна днес е

...
Всекидневната сводка на британското разузнаване за войната в Украйна днес е
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Певци и актьори няма да вдигнат бойния дух на руснаците на фронта

Всекидневната сводка на английското разузнаване за войната в Украйна през днешния ден е отдадена на тематиката за съветските " фронтови креативните бригади ", оповестява Би Би Си, представена от Българска телеграфна агенция.

На 14 декември министерството на защитата на Русия разгласи, че се основават две " фронтови креативен бригади " за поддържане на високото морално-политическо и психическо положение на военните. В тях ще влизат оперни артисти, артисти и циркови актьори. Исторически музикални осъществявания и развлечения за военните се провеждат в доста въоръжени сили по света, само че в Русия те се асоциират на първо място със руските хрумвания за идеологическо и политическо образование, отбелязва Би Би Си.

Слабият военен дух съвсем несъмнено ще продължи да е сериозен проблем за по-голямата част от съветските сили. Но опасенията на бойците са свързани най-много с доста високото ниво на загубите, неприятното управление, проблемите със заплащането, дефицита на муниции, както и с неналичието на ясна визия за задачите на войната. Усилията на креативните бригади надали ще могат да отстранен тези опасения, счита английското разузнаване.

По-рано организациите предадоха, че съветският министър на защитата Сергей Шойгу е инспектирал съветските войски, участващи в по този начин наречената от Русия " специфична военна интервенция " в Украйна.

В известие на министерството на защитата в " Телеграм " се споделя, че Шойгу се е срещнал с военни на фронтовата линия и на команден пост, само че не излиза наяве по кое време е била осъществена визитата и дали Шойгу е посетил самата Украйна.

Видео, постнато дружно с изказването на министерството, демонстрира Шойгу във боен хеликоптер и две фотоси, направени от въздуха на празни сектори земя.

Новината пристигна ден откакто съветският президент Владимир Путин организира съвещание с висши съветски военни, включително и с Шойгу, с цел да чуе мненията им по какъв начин би трябвало да продължи военната акция в Украйна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР